BMW ALPINA B7 headerfoto

BMW ALPINA B7 SEDAN

Rijklaar vanaf
€215.142,-

BMW ALPINA B7 SEDAN

Deze indrukwekkende sedan staat aan de top van het ALPINA modelgamma, met een eigentijds design, een enorm motorvermogen en een luxueuze uitvoering die zijn gelijke niet kent.

Met onder andere een volledig geactualiseerd ontwerp, de geavanceerde rij-ondersteuning en optimale ‘connectivity’ beantwoordt de BMW ALPINA B7 aan de wensen van de meest veeleisende automobilist. Deze unieke limousine biedt meer dan snelheid, ruimte en luxe. Het is – kortweg – het topmodel van ALPINA.

BMW ALPINA B7 Sedan rijdend

ULTIEME RIJPRESTATIES

De 4,4-liter V8-motor met bi-turbo van de nieuwste generatie produceert een machtige 608 pk en 800 Nm koppel. Dankzij dit vermogen, de koppel bij lage snelheden en de doorontwikkelde transmissietechnologieën accelereert de BMW ALPINA B7 van 0 naar 100 km/u in slechts 3,6 seconden en bereikt hij een topsnelheid van maar liefst 330 km/u.

EXTERIEURDESIGN

Het design van de oppermachtige BMW ALPINA B7 Sedan wordt al generaties lang gekenmerkt door elegantie en sportiviteit.

Aan de voorzijde domineert de krachtige, iconische nierengrille van BMW. Het nieuwe ALPINA design en zijn aerodynamica benadrukt moderniteit en het prestatiepotentieel van de luxe limousine. Niet alleen prachtig maar ook functioneel.

BMW ALPINA B7 Sedan interieur

INTERIEURDESIGN

De zachtste materialen, luxueus leer, multifunctionele comfortstoelen en een volledig lederen dashboard zorgen voor een oase van luxe, welzijn en comfort. Het ALPINA sportstuur – met de hand gemaakt van LAVALINA leer – inspireert vanaf de eerste aanraking. Er zijn nauwelijks grenzen als het gaat om de interieurafwerking van de BMW ALPINA B7 Sedan. Een BMW ALPINA verlaat zelden de fabriek zonder gebruik te maken van de onbeperkte personalisatiemogelijkheden.

BMW ALPINA B7 video

RESERVEER UW PROEFRIT

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA B7 Sedan of een ander model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! U bent uiteraard van harte welkom bij onze vestiging in Apeldoorn of Den Haag wanneer u een specifiek model in het echt wilt komen bekijken.

Mocht u een voertuig uit ons aanbod bij één van onze andere BMW vestigingen willen bezichtigen, laat dit dan aan ons weten.

Sales
Verkoopadviseur Michael voor Dusseldorp ALPINA Den Haag

Michael Nutbey

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn