BMW ALPINA D5 S achterzijde

BMW ALPINA D5 S SEDAN

Rijklaar vanaf
€155.162

BMW ALPINA D5 S SEDAN

Prestatiediesel in een nieuw, modern design: de BMW ALPINA D5 S biedt toonaangevende prestaties en dynamiek. Het nieuwe ALPINA-design en de aerodynamische elementen en de elegante ALPINA CLASSIC 20-inch wielen accentueren het dynamische karakter van de BMW ALPINA D5 S. De 3,0 liter zescilinder-in-lijn motor met drie turbocompressoren levert een indrukwekkend vermogen van 408 pk en 800 Nm, waardoor deze nieuwste versie de beste in zijn klasse is. 

Ook leverbaar als Touring of als benzinevariant.

BMW ALPINA D5 S Sedan rijdend

INDRUKWEKKENDE PRESTATIES

De BMW ALPINA D5 S Sedan heeft slechts 4,4 seconden nodig om naar de 100 km/u te sprinten en behaalt een topsnelheid van maar liefst 286 km/u. Dit maakt de indrukwekkende BMW ALPINA D5 S Sedan één van de snelste dieselauto’s ter wereld. In combinatie met het sportonderstel van ALPINA en de ZF sporttransmissie kunt u het buitengewone, dynamische potentieel ervaren en biedt deze ALPINA u een breed scala aan onvergetelijke rijervaringen.

EXTERIEURDESIGN

Het herontwerp van het ALPINA design en de aerodynamische elementen accentueren de prestaties en de exclusiviteit van de BMW ALPINA D5 S. De grote ventilatieopeningen aan de voorzijde van het voertuig geven optimale koeling aan de krachtige aandrijving en meer dynamiek aan het design. Aan de achterzijde zijn de uitlaatsierstukken van het ALPINA sportuitlaatsysteem elegant geïntegreerd in de achterbumper. Het klassieke 20-spaaks wieldesign van ALPINA is een onderscheidend kenmerk van deze exclusieve modellen. Samen met bandenexperts van Pirelli zijn er banden ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op het sportieve karakter van de BMW ALPINA D5 S Sedan. Dit maakt nauwkering stuurgedrag op ieder wegdek mogelijk.

Het interieur van de nieuwe BMW ALPINA D5 S Sedan

INTERIEUR

Ongeëvenaard. Dat is de standaarduitrusting van de nieuwe BMW ALPINA D5 S samengevat. De comfortstoelen zorgen voor een aangenaam reiscomfort, de DAB-tuner voor het beste entertainment en het hifi geluidssysteem voor een ongekende geluidservaring. Maar dat is niet alles. State-of-the-art navigatie-, communicatie, infotainment- en rijhulpstystemen van BMW zijn ook standaard aan boord.

BMW ALPINA instrumentencluster en Control Display

Focus op de bestuurder

Het nieuw ontworpen ‘Control Display’ van BMW in combinatie met het blauwe, digitale instrumentencluster van ALPINA maakt indruk. Er heerst een duidelijke designtaal en alle elementen hebben de focus op de bestuurder.

BMW ALPINA D5 S Sedan interieur

Hoogwaardige materialen

Het interieur van de BMW ALPINA D5 S Sedan biedt alleen plek voor hoogwaardige materialen. Zo ook het sportstuur, dat is bekleed zacht LAVALINA-leer en is afgewerkt met blauwe en groene stiksels. Prachtig voor het oog en geeft een nog betere stuurprecisie.

gepersonaliseerde product label ALPINA

Handcrafted

Zelfs de meest ongebruikelijke personalisatiewensen kunnen worden nageleefd dankzij de meubelwinkel van ALPINA. Alles wordt met de hand gemaakt en geeft uw BMW ALPINA D5 S een individueel karakter.

RESERVEER EEN PROEFRIT.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA D5 S Sedan of een andere ALPINA? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Daarbij bent u uiteraard van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Apeldoorn of Den Haag.

Wenst u een specifiek ALPINA model bij één van onze andere BMW vestigingen te komen bekijken? Ook dit is mogelijk. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen. 

Sales
Verkoopadviseur Michael voor Dusseldorp ALPINA Den Haag

Michael Nutbey

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn