BMW ALPINA D5 S Touring achterzijde

BMW ALPINA D5 S TOURING

Rijklaar vanaf
€161.706

BMW ALPINA D5 S TOURING

Maak kennis met dé benchmark van de high performance diesel – de BMW ALPINA D5 S Touring. De prestaties zijn indrukwekkend te noemen. Het vermogen bedraagt maar liefst 408 pk en dat heeft hij te danken aan de krachtige drieliter zescilinder dieselmotor met turbocompressoren. ALPINA zet met de D5 S Touring opnieuw de maatstaf voor sportiviteit in het dieselsegment.

Dit model is ook verkrijgbaar als Sedan of met een benzinemotor.

Voorzijde van de nieuwe BMW ALPINA D5 S Touring in het zwart

INDRUKWEKKENDE PRESTATIES

Prestaties waar je hebberig van wordt. Zo sprint de BMW ALPINA D5 S Touring in slechts 4,4 seconden naar de 100 km/u en kunt u een topsnelheid van 283 km/u behalen. Hiermee behoort de Berline tot één van de snelste dieselauto's ter wereld. Voeg hier het sportonderstel en de ZF sporttransmissie aan toe en u heeft het ideale recept in handen voor onvergetelijke rijervaringen. 

EXTERIEURDESIGN

Het herontwerp van het ALPINA design en de aerodynamische elementen accentueren de prestaties en de exclusiviteit van de BMW ALPINA D5 S. De grote ventilatieopeningen aan de voorzijde van het voertuig geven optimale koeling aan de krachtige aandrijving en meer dynamiek aan het design. Aan de achterzijde zijn de uitlaatsierstukken van het ALPINA sportuitlaatsysteem elegant geïntegreerd in de achterbumper. Het klassieke 20-spaaks wieldesign van ALPINA is een onderscheidend kenmerk van deze exclusieve modellen. Samen met bandenexperts van Pirelli zijn er banden ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op het sportieve karakter van de BMW ALPINA D5 S Sedan. Dit maakt nauwkering stuurgedrag op ieder wegdek mogelijk.

Interieur BMW ALPINA D5 S Touring

INTERIEUR

Ongeëvenaard. Dat is de standaarduitrusting van de nieuwe BMW ALPINA D5 S samengevat. De comfortstoelen zorgen voor een aangenaam reiscomfort, de DAB-tuner voor het beste entertainment en het hifi geluidssysteem voor een ongekende geluidservaring. Maar dat is niet alles. State-of-the-art navigatie-, communicatie, infotainment- en rijhulpstystemen van BMW zijn ook standaard aan boord.

BMW ALPINA instrumentencluster

Focus op de bestuurder

Het nieuw ontworpen ‘Control Display’ van BMW in combinatie met het blauwe, digitale instrumentencluster van ALPINA maakt indruk. Er heerst een duidelijke designtaal en alle elementen hebben de focus op de bestuurder.

BMW ALPINA D5 S Touring interieurdetails

Hoogwaardige materialen

Het interieur van de BMW ALPINA D5 S Sedan biedt alleen plek voor hoogwaardige materialen. Zo ook het sportstuur, dat is bekleed zacht LAVALINA-leer en is afgewerkt met blauwe en groene stiksels. Prachtig voor het oog en geeft een nog betere stuurprecisie.

BMW ALPINA D5 S stoelen

Handcrafted

Zelfs de meest ongebruikelijke personalisatiewensen kunnen worden nageleefd dankzij de meubelwinkel van ALPINA. Alles wordt met de hand gemaakt en geeft uw BMW ALPINA D5 S een individueel karakter.

RESERVEER EEN PROEFRIT.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA D5 S Touring of een andere ALPINA? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Daarbij bent u uiteraard van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Apeldoorn of Den Haag.

Wenst u een specifiek ALPINA model bij één van onze andere BMW vestigingen te komen bekijken? Ook dit is mogelijk. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen. 

Sales
Verkoopadviseur Michael voor Dusseldorp ALPINA Den Haag

Michael Nutbey

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn