d4shero

ALPINA D4 S GRAN COUPÉ

Rijklaar vanaf
€116.489

BMW ALPINA D4 S GRAN COUPÉ

De BMW ALPINA D4 S is het nieuwste aanbod van ALPINA, gemaakt voor sportieve dagelijkse bestuurders die op zoek zijn naar een speciale Gran Turismo-rijervaring. In deze krachtige dieselvariant met een 3,0-liter zescilinder lijnmotor en BMW mild hybrid-technologie biedt de Gran Coupé krachtige prestaties en koppel, strakke esthetiek en exclusief ALPINA-rijcomfort.

d4s1

Elegant design

De BMW ALPINA D4 S wordt gekenmerkt door een
expressief, elegant design met een langwerpig silhouet
en vloeiende daklijn.

b4s2

Atletische voorkant

De ALPINA voorspoiler accentueert de atletische voorkant, terwijl aan de achterkant een onopvallende spoiler de elegante coupélijnen overneemt.

d4s4

Kenmerkende wielen

Het vooruitstrevende wielontwerp pakt de kenmerkende vorm van het koetswerk op. Twintig delicate spaken lopen van het midden van het wiel naar de buitenste velg.

D4S6

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De BMW ALPINA D4 S combineert het beste van twee werelden: een aandrijflijn die een uitstekende gasrespons biedt bij lage toerentallen en toch sportief en hoogtoerig is, in tegenstelling tot de meeste typische moderne diesels. 

EXCLUSIEVE DETAILS

Als een echte Gran Turismo combineert de BMW ALPINA D4 S Gran Coupé emotionele rijdynamiek met comfortabel toeren. De ALPINA Sport Suspension bedwingt uitdagende wegomstandigheden met gemak en blinkt uit in dynamische rijmanoeuvres, terwijl hij kalm blijft bij hoge snelheden met een sterk gevoel van veiligheid.

PROEFRIT RESERVEREN

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA D4 S Gran Coupé of wilt u deze graag in het echt komen bekijken? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor ALPINA. U kunt kiezen uit de vestigingen Den Haag of Apeldoorn. Wilt u een specifieke BMW ALPINA bij één van onze andere tien BMW vestigingen bekijken? Ook dit kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Sales
leroy biesheuvel

Leroy Biesheuvel

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn