Wij zijn Dusseldorp

Auto's zitten verankerd in ons DNA. Al ruim 110 jaar zijn we bezig met mobiliteit, eerst met tweewielers en vrij snel daarna ook met vierwielers. Inmiddels zijn wij officieel dealer van BMW, MINI, BMW Motorrad en nu ook het prachtige ALPINA. 

Dusseldorp BMW Den Haag

BMW Sinds 1959

In 1959 is Dusseldorp BMW begonnen met de verkoop van BMW in Apeldoorn. We zijn daarmee de langst actieve officiële BMW dealer van Nederland. Dusseldorp kent zijn oorsprong echter al in 1909, toen we begonnen met de verkoop van twee- en later vierwielers in Lichtenvoorde. Dat betekent dat we ruim 110 jaar ervaring in ons bedrijf hebben zitten. Maar dat bedrijf was natuurlijk niets geweest zonder onze klanten.

We zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Inmiddels hebben we acht officiële BMW dealer vestigingen, verspreid over Midden-Nederland. Hoe we dat bereikt hebben? Gewoon, door hard te werken en de liefde voor BMW met onze klanten te delen. Bij Dusseldorp BMW geloven we dat een tevreden klant de best mogelijke reclame is voor ons bedrijf. En daarom is er bij ons niets belangrijker dan een tevreden klant. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. 

Bij Dusseldorp geloven we dat een tevreden klant de best mogelijke reclame is voor ons bedrijf
Dusseldorp MINI

Dusseldorp MINI

Inmiddels bestaat Dusseldorp MINI al ruim zestien jaar. In 2004 begonnen we met de verkoop van MINI in onze BMW showrooms, maar daar groeiden we al snel uit. MINI bleek een succes en dankzij dat succes hebben we nu showrooms op vijf verschillende plekken in Nederland.

Je vindt ons in Apeldoorn sinds 2010. In 2014 openden we in Zwolle de eerste zelfstandige MINI vestiging in Zwolle. Verder was 2019 een belangrijk jaar in onze geschiedenis: we verhuisden toen MINI Zwolle naar een groter, mooier pand. In Alkmaar hebben we sinds dat jaar ook een zelfstandige showroom én werkplaats. Ook openden we een nieuwe, zelfstandige showroom in Hoorn en eind 2019 voegden we de MINI vestiging in Den Haag toe aan de Dusseldorp groep. Het mooie is dat we bij Dusseldorp al sinds 1909 actief zijn met de verkoop en het onderhoud van twee- en vierwielers. En al die ervaring komt ook bij een jong merk als MINI gewoon heel goed van pas!

Dusseldorp Motorrad

De Motoren van BMW

Met trots kunnen we sinds december 2019 zeggen dat Motorrad nu ook een onderdeel is van Dusseldorp. Onze vestiging in Alkmaar heeft een volledig nieuwe showroom waar ruimte is voor de allernieuwste BMW Motorrad iconen. Daar blijft het niet bij! Naast het ruime aanbod motoren zorgen wij er ook graag voor dat u veilig op de motor kan stappen. Daarom kan u ook bij ons terecht voor BMW motorkleding en verschillende accessoires.

Kom gezellig eens langs bij onze vestiging in Alkmaar of bekijk nu alvast onze voorraad online en wie weet ridt u straks de zonsondergang tegemoet op een van onze prachtige BMW motoren.