Individualisatie van het interieur

Er is geen betere manier om uw BMW ALPINA een unieke en onmiskenbare identiteit te geven dan met een individueel interieur, gemaakt met het fijnste LAVALINA-leer van de hoogste kwaliteit.

In de ALPINA-fabriek krijgt u de mogelijkheid om zelf te beslissen over de kleur, het ontwerp en de afwerking van praktisch elk detail. Met toepassing van de hoogste kwaliteitsnormen en met klassiek vakmanschap worden uw wensen vakkundig in de leerwerkplaats van ALPINA gerealiseerd.

ALPINA LAVALINA leder

Exclusief LAVALINA leder

Alle BMW ALPINA-modellen kunnen optioneel worden uitgerust met een van de twee LAVALINA-interieurs. Klanten die vooral waarde hechten aan de bijzondere comfort- en klimaateigenschappen van LAVALINA-leer, kunnen kiezen voor de optie die de nadruk legt op de stoelbekleding voor en achter. Daarnaast zorgt het volledig lederen interieur voor een unieke, luxueuze sfeer waarbij bijna alle interieuroppervlakken met leer zijn bekleed.

Elke BMW ALPINA is uniek. De ontwerpmogelijkheden die een ALPINA LAVALINA-interieur biedt, strekken zich uit van de klassieke ALPINA-identiteitsdetails tot de traditionele elementen van leervakmanschap. Dit omvat bijvoorbeeld piping, stiksels, borduren en quilten. Met veel liefdevolle aandacht voor detail realiseren wij uw zeer persoonlijke ontwerp op basis van uw individuele wensen.

De hoogste kwaliteit in leder

LAVALINA behoort tot de meest natuurlijke leersoorten van de hoogste kwaliteit die wereldwijd verkrijgbaar zijn en biedt alle voordelen van onbehandeld vol-nerf rundleer. Het is op vat gepigmenteerd en wordt geproduceerd met behulp van de hoogste kwaliteit huiden uit Zuid-Duitsland. Dit leer voelt zijdezacht aan en is ongeëvenaard in termen van oppervlaktestructuur, atmosferisch comfort en uiterlijk. De natuurlijke eigenschappen zijn bij elke aanraking voelbaar. Het garandeert een uitstekende temperatuurcompensatie en vochtregulatie en is extreem ademend.

In een speciaal, aanvullend looiproces worden de afzonderlijke vezels van de koeienhuid geïmpregneerd met kostbare, natuurlijke oliën. Hierdoor blijven de eigenschappen van het natuurlijke leer behouden, zoals het zijdezacht en extreem zacht aanvoelen, terwijl tegelijkertijd de slijtvastheid wordt vergroot. De natuurlijke nerven en sporen van leven blijven zichtbaar op het oppervlak van het leer en verlenen LAVALINA leer zijn unieke eigenschappen, die door connaisseurs wereldwijd worden gewaardeerd.

Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn

Meer weten over de mogelijkheden?

Het samenstellen van een ALPINA is een unieke beleving waar wij u graag mee ondersteunen, wilt u meer weten of graag een persoonlijke afspraak plannen. Neem dan contact op met één van onze adviseurs.