Onderhoud & Reparatie

Voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie aan uw ALPINA, bent u van harte welkom bij Dusseldorp ALPINA. Is uw huidige ALPINA niet bij Dusseldorp aangeschaft? Geen enkel probleem, ook dan staat ons ALPINA serviceteam voor u klaar.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van Dusseldorp ALPINA is onze werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en met (service) vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Den Haag, Hoogeveen, Hoorn, Oostzaan en Zwolle is Dusseldorp BMW altijd dichtbij. Kies hieronder de vestiging van uw voorkeur en maak eenvoudig een werkplaatsafspraak voor uw BMW.

Heeft u vragen over het onderhoud aan uw ALPINA neem dan telefonisch contact op met één van onze vestigingen, stuur eenvoudig een Whatsapp bericht  of stel uw vragen in een e-mail naar info@dusseldorpbmw.nl

Alpina teleservices

BMW ALPINA TELESERVICES

Van olie vervangen tot remmen controleren: Uw ALPINA weet zelf wanneer welk onderhoud nodig is. De sensoren in uw ALPINA herkennen automatisch het vereiste onderhoud. Vervolgens stuurt uw BMW deze gegevens naar de Dusseldorp ALPINA (service) vestiging van uw voorkeur. Deze heeft u geselecteerd in uw account in de BMW ConnectedDrive portal of in het iDrive menu van uw ALPINA. Uw Dusseldorp ALPINA vestiging neemt contact met u op, maakt een afspraak met u en bereidt zich voor op het onderhoud. Hiermee bespaart u tijd en moeite.

Het is belangrijk dat u een Connected Drive account aanmaakt en de bijbehorende app installeert op uw smartphone.