Bekijk onze voorraad ALPINA modellen 

Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

ALPINA B4

Gran Coupé SWITCH-TRONIC Allrad - Nr. 61
  • ALPINA aerodynamische carrosserie
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 14.585 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-873-JV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurALPINA Blau II (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2993 CC
Omschrijving

De indrukwekkende vormen en de topprestaties van deze Alpina B4 Gran Coupé staan garant voor ultiem rijplezier. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Met één klik open en dicht, net als de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, led-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Alpina B4 Gran Coupé een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: connected drive services, navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en WIFI-hotspot. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Alpina heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze Alpina B4 Gran Coupé maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze B4 Gran Coupé te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.


Bedrijfsinformatie

Bij Dusseldorp BMW & MINI Kunt u terecht voor het grootste aanbod van Nederland, zeer scherp geprijsd en bijna altijd voorzien van 24 maanden garantie. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe- of gebruikte BMW of MINI, wij helpen u hier graag bij! Bekijk snel uw favoriete model, maak een vrijblijvende proefrit of een vraag een goed inruilvoorstel. En met 13 Dusseldorp vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Assen, Brielle, Deventer, Den Haag, Groningen, Hoorn, Hoogeveen, Oostzaan, Schiedam, Wateringen en Zwolle zijn wij altijd in de buurt.


Meer informatie

Algemene informatie
Modeljaar: 2024
Typenummer: 81AW

Technische informatie
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 3,7 s
Laadvermogen: 535 kg
GVW: 2.400 kg

Interieur
Bekledingcode: ZBSW

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,1 l/100km (1 op 9,9)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 309 - € 351 per kwartaal

Opties
ALPINA aerodynamische carrosserie
Alarm klasse 5
Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
Ambianceverlichting
Apple carplay
Automatisch 8-traps transmissie met stuu
Automatische 2-zone Airconditioning.
Binnenspiegel automatisch dimmend
BMW Individual bovenzijde dashboard in leder uitgevoerd
BMW Individual hemelbekleding in Anthrazit uitgevoerd
BMW Individual hoogglans Shadow Line
BMW Individual vollederen bekleding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 01-03-2026