hero b3 touring

BMW ALPINA B3 TOURING

Rijklaar vanaf
€139.822

BMW ALPINA B3 TOURING

Daar is hij dan: de nieuwe BMW ALPINA B3. Verkrijgbaar als Touring of Saloon! De ALPINA B3 is al jaren een van de meest gewilde modellen van ALPINA. Dit heeft hij te danken aan zijn opwindende en evenwichtige rijdynamiek. De BMW ALPINA B3 is de perfecte auto voor dagelijks gebruik. In het jaar 2023 gaat de BMW ALPINA B3 een nieuw tijdperk in. Zo krijgt hij een herziene aandrijflijn, een nieuw exterieurdesign en de nieuwste BMW innovaties op het gebied van digitalisering en connectiviteit.

 

Op het gebied van dagelijkse bruikbaarheid overtuigt de Touring met een functioneel opbergvolume van 500 tot 1.510 liter. Met een topsnelheid van 302 km/u* is de BMW ALPINA B3 Touring een van de snelste in zijn soort. Hij accelereert van 0 naar 10 in 3,7 seconden en de 200 km/u heeft u in 12,7 seconden bereikt.

b3t

Standaarduitrusting

De nieuwe ALPINA B3 heeft ook een uitgebreidere standaarduitrusting. Deze bevat nu LED-koplampen met uitgebreidere functies in een nieuw design. Net zoals het interieur- en buitenspiegelpakket.

b323

Onderscheidende details

De nieuwe ALPINA B3 bevat elegante details zoals het ALPINA-productieplaatje met individueel bouwnummer. Deze geven het interieur een vleugje exclusiviteit.

b34

Maatwerk

De ALPINA fabriek en hun collega’s kunnen bijna alle interieurwensen op maat realiseren. Zo kunt u uw ALPINA B3 een geheel eigen identiteit geven. 

b3interior

Het interieur van de ALPINA B3

De nieuwste generatie van de BMW iDrive zorgt voor een nieuwe, digitale dimensie bij de interactie tussen de auto en de bestuurder. De technologische basis wordt gevormd door het BMW Operating System 8 in combinatie met intuïtieve bedieningsopties, zoals de uitstekende spraakbesturing die de BMW Intelligent Personal Assistant biedt. In de cockpit smelten het digitale instrumentenpaneel en het centrale bedieningsdisplay samen in een groot 14,9" gebogen display. De meters van het digitale instrumentenpaneel zijn uitgevoerd in een kenmerkend ALPINA blauw-groen kleurenschema.

EXTERIEURDESIGN

Het vernieuwde exterieurdesign geeft het sportieve karakter van de BMW ALPINA B3 goed weer. De aerodynamische componenten voor en achter nemen de nieuwe, progressieve vorm aan en geven dit model een unieke uitstraling. Naast de traditionele ALPINA lakkleuren ALPINA Blue en ALPINA Green zijn er vele BMW en BMW Individual lakkleuren beschikbaar, waaronder nieuwe opties zoals Melbourne Red, Brooklyn Grey en Skyscraper Grey.

2

RESERVEER EEN PROEFRIT

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA B3 Touring of wilt u deze graag in het echt komen bekijken? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor ALPINA. U kunt kiezen uit de vestigingen Den Haag of Apeldoorn. Wilt u een specifieke BMW ALPINA bij één van onze andere zes BMW vestigingen bekijken? Ook dit kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Sales
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn
leroy biesheuvel

Leroy Biesheuvel

Verkoopadviseur Den Haag