Alpina B8

BMW ALPINA B8 GRAN COUPÉ

Rijklaar vanaf
€235.989

BMW ALPINA B8 GRAN COUPÉ

De korte aanduiding – B8 – dekt nauwelijks de lading van deze unieke propositie. Binnen de uitdagende lijnen van de 8-serie heeft ALPINA een V8 gemonteerd waarvoor het begrip krachtbron nog te bescheiden klinkt. De Gran Coupé combineert prestaties, dynamiek en comfort op het hoogste niveau in een esthetisch, sportief voertuigconcept. Een auto die alle zintuigen aanscherpt.

BMW ALPINA B8 V8-motor

FACINERENDE RIJPRESTATIES

De 4,4 liter Biturbo V8-motor van de ALPINA B8 Gran Coupé levert 621 pk. Het maximum aantal koppel van 800 Nm is al inzetbaar vanaf 2.000 toeren per minuut en biedt vrijwel vanaf het begin een indrukwekkende vermogensontwikkeling. Het krachtige vermogen wordt uitstekend omgezet door de 8-traps sporttransmissie en biedt een perfecte balans tussen rijdynamiek en comfort.

EXTERIEURDESIGN

De BMW ALPINA B8 Gran Coupé wordt gekenmerkt door zijn elegante, vloeiende silhouet. De ALPINA exterieurelementen geven hem een krachtige esthetiek en zijn aerodynamisch geoptimaliseerd. Aan de voorzijde zorgen de grote luchtinlaten voor voldoende koellucht. De subtiele lijnen aan de achterzijde zorgen voor onderscheidende coupecontouren, waarbij het – in de achterbumper verwerkte – ALPINA uitlaatsysteem de show steelt.

Alpina B8

INTERIEURDESIGN

De BMW ALPINA B8 Gran Coupé biedt uitzonderlijk ruimtecomfort voor in zijn klasse en maakt indruk met de beste kwaliteit afwerking en hoogwaardige materialen. Het gaat om de details. De verlichte ALPINA dorpels en de kristalglazen iDrive controller – met ALPINA logo – laten exclusieve accenten achter.

BMW ALPINA B8 logo

RESERVEER UW PROEFRIT

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA B8 Gran Coupé? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder! Ook is het uiteraard mogelijk om deze BMW ALPINA bij onze vestiging in Apeldoorn of Den Haag te komen bekijken. Zijn deze vestigingen voor u te ver weg en wenst u liever bij één van onze andere vestigingen langs te komen voor een BMW ALPINA? Neem ook dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sales
Verkoopadviseur Michael voor Dusseldorp ALPINA Den Haag

Michael Nutbey

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn