Alpina B5 Touring

BMW ALPINA B5 TOURING

Rijklaar vanaf
€194.462

BMW ALPINA B5 TOURING

Met de BMW ALPINA B5 Touring presenteert ALPINA een verfijnde synergie tussen sportiviteit en luxueus comfort. De BMW ALPINA B5 Touring is indrukwekkend. Zo heeft hij slechts 3,6 seconden nodig om van 0 naar 100 km/u te sprinten en ligt de topsnelheid op een machtige 322 km/u. Dit heeft hij te danken aan de nieuwste generatie 4,4 liter achtcilinder benzinemotor. Deze levert een vermogen van maar liefst 621 pk en een maximum koppel van 800 Nm. Dit maakt de BMW ALPINA B5 Touring oppermachtig in zijn segment.

Ook als Sedan of dieselvariant verkrijgbaar.

Alpina B5 Touring

EERSTE KLAS RIJCOMFORT

Met het ALPINA sportonderstel kunt u genieten van eerste klas rijcomfort. Dit systeem brengt het rijdynamiekpotentieel van de BMW ALPINA B5 Touring optimaal naar voren en biedt een breed scala aan rijervaringen. U kunt kiezen uit verschillende rijmodi. Waar de SPORT + modus is ontworpen voor maximale dynamiek, richt de COMFORT + modus zich op buitengewoon comfortabel rijden, zelfs bij hoge snelheden.

EXTERIEURDESIGN

Het exterieurdesign van de BMW ALPINA B5 accentueert duidelijk het prestatiepotentieel. Er heerst een prachtige balans tussen sportiviteit en elegantie. De ventilatieroosters aan de voorzijde zorgen voor optimale koeling van de krachtige aandrijving. Aan de achterzijde steelt het ALPINA sportuitlaatsysteem de show. Dit uitlaatsysteem wordt gekenmerkt door een krachtig, laag gebrom en de uitlaatsierstukken zijn elegant geïntegreerd in de achterbumper.  

Alpina B5 Touring

INTERIEURDESIGN

Stap achter het stuur van de standaard rijkelijk uitgeruste BMW ALPINA B5 Touring. Eenmaal plaatsgenomen op de comfortstoelen van hoge kwaliteit, voelt u zich direct vertrouwd. De stoelen zorgen voor de ideale zitpositie en dit maakt deze ALPINA uitermate geschikt voor lange ritten.

Verder vindt u state-of-the-art BMW navigatie-, infotainment-, hulp- en communicatiesystemen aan boord van de BMW ALPINA B5 Touring. In combinatie met de hoge kwaliteit afwerking zorgt dit voor een onvergetelijke rijervaring.

Alpina B5 Touring

Eigen identiteit

Elke BMW ALPINA B5 Touring heeft zijn eigen identiteit en is met de hand gemaakt. Een ALPINA is daarom altijd voorzien van zijn eigen exclusieve productienummer. Dit maakt iedere ALPINA uniek.

BMW ALPINA B5 Touring instrumentencluster

Hightech cockpit

Het interieur van De BMW ALPINA B5 Touring is uitgerust met het intuïtieve Control Display van BMW. Ook het instrumentenpaneel maakt indruk. Het scherm voor de bestuurder is volledig in ALPINA Design uitgevoerd en kan in verschillend weergaven ingesteld worden.   

BMW ALPINA B5 Touring stoelen

Zachte materialen

In het interieur vindt u enkel zachte materialen van hoge kwaliteit. Zo zorgen de comfortstoelen voor de juiste zitpositie en stuurt u uw BMW ALPINA moeiteloos de bocht door dankzij het in LAVALINA-leder beklede sportstuur van ALPINA.

RESERVEER UW PROEFRIT

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA B5 Touring? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Ook bent u van harte welkom om een specifiek BMW ALPINA model in onze showrooms te komen bekijken.

Staat een voertuig niet op een door u gewenste locatie? Neem ook dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Sales
Verkoopadviseur Michael voor Dusseldorp ALPINA Den Haag

Michael Nutbey

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn