8

BMW ALPINA D3 S TOURING

Rijklaar vanaf
€115.167

BMW ALPINA D3 S TOURING

De verrassende BMW ALPINA D3 S vormt met zijn krachtige dieselmotor een unieke aanbieding in dit segment. Vanaf het onderste toerengebied biedt deze 3-liter zescilinder zonder enige moeite geweldige trekkracht. Het maximale koppel van 730 Nm is al beschikbaar tussen 175 tot 2750 tpm en het vermogen bedraagt niet minder dan 261 kW (355 pk).

De BMW ALPINA D3 S is zowel in Sedan als Touring uitvoering verkrijgbaar. Bekijk ook de benzinevariant.

BMW D3 S buitenkant

Verrassend

De nieuwe BMW ALPINA D3 S combineert het beste van twee werelden: een aandrijflijn die een uitstekende gasrespons biedt bij lage toerentallen en toch sportief en hoogtoerig is, in tegenstelling tot de meeste typische moderne diesels. Een constant krachtige vermogensafgifte, met een indrukwekkend vermogen van 261 kW (355 pk) en een maximumkoppel van 730 Nm, weten veeleisende cliënten te verrassen.

6

Opwindend

De krachtige zescilinder-in-lijn diesel van 3,0 liter levert verbluffende rijprestaties. De berline accelereert in 4,6 seconden van 0 naar 100 km / u en de Touring in 4,8 seconden, vergezeld van een duidelijke en levendige motorsound. Met een topsnelheid van 273 km/u (Touring 270 km/u) is de BMW ALPINA D3 S een van de snelste dieselauto's in zijn segment.

BMW ALPINA D3 S

Slim

De innovatieve milde BMW hybrid-technologie, die vooral bij lagere snelheden een merkbare prestatieverbetering oplevert, wordt voor het eerst toegepast in een BMW ALPINA-auto. Dit maximaliseert ook de efficiëntie van de krachtige motor, waardoor het nieuwste BMW ALPINA-dieselmodel de ideale dagelijkse metgezel is voor bestuurders die veel kilometers maken en die waarde hechten aan een laag brandstofverbruik, maar geen concessies willen doen aan prestaties en dynamiek.

9

SPORTIEF EN ELEGANT

Elegante lijnen en een krachtige designtaal onderstrepen het moderne en dynamische exterieurdesign van de nieuwe BMW ALPINA D3 S.

De aerodynamische elementen van de ALPINA zijn niet alleen prettig voor het oog maar zijn ook uitermate functioneel. Ze zorgen voor maximale rijstabiliteit – zelfs bij topsnelheid – en voor een optimale toevoer van koellucht voor de krachtige motor.

EXCLUSIEVE DETAILS

De standaarduitrusting is er wederom op vooruitgegaan bij de nieuwste generatie BMW ALPINA D3 S modellen en is ongeëvenaard in dit segment. Bij het instappen maakt het interieur direct indruk dankzij uitzonderlijke afwerking en hoogwaardige materialen. Alles met de hand gemaakt.

RESERVEER EEN PROEFRIT.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA D3 S Touring of wilt u deze graag in het echt komen bekijken? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor ALPINA. U kunt kiezen uit de vestigingen Den Haag of Apeldoorn. Wilt u een specifieke BMW ALPINA bij één van onze andere zes BMW vestigingen bekijken? Ook dit kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Sales
Verkoopadviseur Michael voor Dusseldorp ALPINA Den Haag

Michael Nutbey

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn