De nieuwe ALPINA XB7

BMW ALPINA XB7

Rijklaar vanaf
€253.802

Maakt van elke rit een eersteklas avontuur en zorgt voor een echte ALPINA-rijervaring. De BMW ALPINA XB7 combineert de voordelen van een ruime en luxueuze Sports Utility/Activity Vehicle met superieure rijdynamiek, ongeëvenaarde wendbaarheid en een krachtige, ultramoderne aandrijflijn met ultrahoge prestaties.

BMW ALPINA B8 V8-motor

PRESTATIES

De nieuwste generatie high-performance aandrijving biedt indrukwekkende prestaties. De 4,4 liter bi-turbo V8-motor levert een maximaal vermogen van 621 pk en 800 Nm. Hiermee sprint de BMW ALPINA XB7 in slechts 4,2 seconden naar de 100 km/u en behaalt een duizelingwekkende topsnelheid van 290 km/u.

Specificaties

 

Aantal cilinders V8
Vermogen 621 pk (457 kW)
Koppel 800 Nm bij 1800 t.p.m
0-100 km/u 4,2 seconden
Topsnelheid 290 km/u
Aandrijving 8-traps ZF sportautomaat
Techniek van de nieuwe ALPINA XB7

TECHNIEK

Met de nieuwste chassistechnologie opent de nieuwe BMW ALPINA XB7 een geheel nieuwe dimensie op het gebied van rijdynamiek. Met een hoge stijfheid, een adaptieve verlaging van 40 mm en talrijke gebruikersaanpassingen is dit chassis bekroond voor zijn indrukwekkende lichtvoetige wendbaarheid. 

EXTERIEURDESIGN

De exterieurelementen van ALPINA, zoals de sportieve voor- en achterbumper, onderstrepen het krachtige uiterlijk van de BMW ALPINA XB7. De aerodynamica zorgt voor het verminderen van de luchtweerstand en creëert maximale rijstabiliteit. De elegante lijnen in het design benadrukken het prestatiepotentieel van deze krachtige, luxueuze BMW ALPINA.

INTERIEURHIGHLIGHTS

ALPINA XB7 besturing

Exclusief tot in detail

Luxe voert de boventoon in het interieurdesign van de BMW ALPINA XB7. Er is ruimte voor iedereen. De BMW ALPINA XB7 beschikt over drie zitrijen en bied een comfortabele zitplaats voor maximaal zeven personen. Elegante ALPINA details – zoals de iDrive controller in kristalglas met ALPINA logo – dragen bij aan de exclusieve uitstraling in het interieur.

ALPINA XB7 interieur

Op maat gemaakt

In de fabriek van ALPINA worden unieke interieurcomposities gecreëerd door meesterlijke ambachtslieden. Ze maken gebruik van de meest zachte materialen van hoge kwaliteit. Bij een ALPINA zijn er eigenlijk geen grenzen op het gebied van personalisatie. U kunt uw BMW ALPINA XB7 geheel naar eigen wens samenstellen.

ALPINA XB7 stuur

Hightech cockpit- en rijhulpsystemen

De BMW ALPINA XB7 is uitgerust met een specifiek instrumentenpaneel in ALPINA design. Zijn intuïtieve bedieningselementen zorgen voor een ongekende gebruikerservaring – van het touchscreen tot drukbare knoppen, iDrive controller, spraak- of gebarenbedieningen. Standaard is de XB7 uitgerust met het Driving Assist Professional en uitgebreid pakket aan baanbrekende assistentiesystemen voor een hoog niveau van actieve veiligheid.

PROEFRIT RESERVEREN

CONTACT OPNEMEN

Heeft u een vraag over de BMW ALPINA XB7? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag van alles over deze prachtige SUV van ALPINA. Wilt u dit model bij één van onze vestigingen bekijken? Dan bent u uiteraard van harte welkom bij onze vestiging in Den Haag of Apeldoorn.

Sales
Verkoopadviseur Michael voor Dusseldorp ALPINA Den Haag

Michael Nutbey

Verkoopadviseur Den Haag
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn