4

BMW ALPINA B3 SEDAN

Rijklaar vanaf
€138.602

BMW ALPINA B3 SEDAN

De krachtigste BMW ALPINA B3 ooit wordt aangedreven door een zescilinder in lijn motor met Bi-Turbo.

Dankzij een vermogen van maximaal 340 kW (462 pk) worden geweldige prestaties geleverd. Het maximum koppel van 700 Nm is al beschikbaar vanaf 2500 tpm. In combinatie met de soepele 8-versnellings Speed Sport Automaat staat meer dan voldoende power ter beschikking, zonder enige inspanning van de bestuurder.

De BMW ALPINA B3 is zowel in Sedan als Touring uitvoering verkrijgbaar. Bekijk ook de dieselvariant

3

Jonger

Het is het begin van een nieuw tijdperk, dat van de nieuwe BMW ALPINA B3. Verbeterde rijdynamiek, voorspelbaar rijgedrag en opwindende vermogensafgifte. Aangedreven door een zescilinder-in-lijn motor van 3,0 liter met Bi-Turbo-oplading, levert de nieuwste modelgeneratie een vermogen van 340 kW (462 pk) en een maximumkoppel van 700 Nm, dat beschikbaar is tussen 2.500 en 4.500 tpm.

B3 SIDE

Groter

Met een topsnelheid van 303 km/u is de nieuwe BMW ALPINA B3 Sedan één van de snelste in zijn soort. Het accelereren van 0 naar 100 km/u duurt slechts 3,8 seconden. Sprinten van 0 naar 200 km/u vraagt slechts 13,4 seconden – een werkelijk adembenemende ervaring.

B3 ACHTER

Sterker

Intelligente ALPINA-specifieke vierwielaandrijving in combinatie met de nieuwste 8-traps sport-automatische transmissie zorgt te allen tijde voor maximale tractie. Het ALPINA-sportonderstel en de variabele sportstuurinrichting en het limited-slip differentieel werken harmonieus samen voor een uitgebalanceerde en dynamische chassisafstelling die voor puur rijplezier zorgt.

B3 INSIDE

GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN

ALPINA breidt in haar interieur het BMW uitrustingsprogramma uit, met de hoogste kwaliteit natuurlijk materiaal dat in de automobielsector wordt gebruikt. Alles wordt met de handgemaakt en biedt bijna grenzeloze mogelijkheden om uw eigen interieurcomposities te creëren. Maak kennis met de grenzeloze mogelijkheden van ALPINA.

EXTERIEURDESIGN

Het exterieurdesign van de nieuwe BMW ALPINA B3 is progressiever dan ooit tevoren. Het ALPINA-design en de aerodynamische elementen accentueren de zuivere en precieze designtaal van de nieuwe BMW 3 Serie en voegen meer aanwezigheid en een doelgericht uiterlijk toe. Het interieur kenmerkt zich door gedetailleerd vakmanschap en de beste materialen.

De nieuwe BMW ALPINA B3 Sedan in het blauw

RESERVEER EEN PROEFRIT.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over de BMW ALPINA B3 Sedan of wilt u deze graag in het echt komen bekijken? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs voor ALPINA. U kunt kiezen uit de vestigingen Den Haag of Apeldoorn. Wilt u een specifieke BMW ALPINA bij één van onze andere zes BMW vestigingen bekijken? Ook dit kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Sales
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn
leroy biesheuvel

Leroy Biesheuvel

Verkoopadviseur Den Haag