xd3hero

BMW ALPINA XD3

Rijklaar vanaf
€149.588

BMW ALPINA XD3

Op basis van de BMW X3 diesel biedt ALPINA een alternatief aan, de BMW ALPINA XD3. Deze valt op door veelzijdigheid, functionaliteit en een overzichtelijke rij-positie voor de bestuurder.

Dit model beschikt over de zescilinder-in-lijn turbodieselmotor, die 290 kW (394 pk) levert en een maximaal koppel van 800 Nm, wat reeds bij 1.750 tpm beschikbaar is. Gekoppeld aan de 8-versnellings Speed-Sport Automatic van ZF, staat deze uitvoering garant voor grensverleggende prestaties in een compact koetswerk.

Bekijk ook de BMW ALPINA XD4. 

xd31

STATE-OF-THE-ART

De BMW ALPINA XD3 tilt prestaties, dynamiek en rijbeleving naar een nieuw niveau. Hij scoort met een helder design en een uitgebalanceerd karakter. De BMW ALPINA XD3 accelereert in slechts 4,6 seconden naar de 100 km/u en behaalt een topsnelheid van maar liefst 267 km/u. De state-of-the-art uitlaatgasreinigingstechnologieën zorgen voor een gematigd verbruik van 8,5 liter op de 100 kilometer, wat overeenkomt met slechts 223 gram CO2 uitstoot per kilometer.  

EXTERIEURDESIGN

Het exterieurdesign van de BMW ALPINA XD3 is ingetogen én toch sportief. Zelfs bij stilstand toont hij zijn prestatiepotentieel en nodigt hij uit om te gaan rijden.

Bijzondere ALPINA designelementen onderstrepen vakkundig de krachtige vormen van high-performance diesel-SUV. Aan de achterzijde vind je de dubbele uitlaatpijpen. De echte kenner kan hieraan direct de ALPINA onderscheiden en geven de nieuwe BMW ALPINA XD3 extra visuele dynamiek.

INTERIEURDESIGN

In het interieur wordt u overweldigd met de beste materialen, een helder design en een moderne sfeer. De uitgebreide standaarduitrusting zorgt voor een hoog niveau van welzijn en comfort. Het omvat toonaangevende systemen en intuïtieve bedieningsmogelijkheden zoals de nieuwste BMW navigatie-, communicatie- en infotainmentsystemen.

ALPINA XD3 2021 interieur stuur

Het ALPINA sportstuur

Met de handgemaakt. Bijzonder hoogwaardig LAVALINA-leer, in combinatie met blauwe en groen stiksels. Geven grip en zorgen voor uiterste stuurprecisie. 

xd3stoelen

Comfortabele sportstoelen

Met elektrische stoelverstelling. Gegarandeerd zitcomfort met de beste zijdelingse ondersteuning in elke rijsituatie.

xd3interior

Handgemaakte interieurcomposities

Iedere BMW ALPINA XD3 is met de hand gemaakt. Dit maakt unieke interieursamenstellingen mogelijk. Er zijn nauwelijks grenzen én hierdoor is iedere ALPINA uniek.

 

RESERVEER EEN PROEFRIT.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u graag meer weten over de BMW ALPINA XD3? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs. Wij helpen u graag verder. U bent uiteraard van harte welkom bij onze vestiging in Apeldoorn of Den Haag om de BMW ALPINA XD3 in het echt te komen bekijken.

Wenst u liever een specifieke BMW ALPINA bij één van onze andere BMW vestigingen te komen bekijken? Ook dit is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Sales
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn
leroy biesheuvel

Leroy Biesheuvel

Verkoopadviseur Den Haag