xd41

BMW ALPINA XD4

Rijklaar vanaf
€152.841

BMW ALPINA XD4

De BMW X4 staat aan de basis van het zustermodel, de BMW ALPINA XD4. Deze onderscheidt zich door zijn Coupé-lijn en de royaal toegankelijke bagageruimte. De BMW ALPINA XD4 combineert de voordelen van een SUV met het dynamische silhouet van een Coupé. En dat maakt indruk. Hij onderstreept zijn atletische DNA met sportieve details zoals de ALPINA achterspoiler en een achterbumper met geïntegreerde diffusor.

Naast het fraaie design biedt de BMW ALPINA XD4 ook topprestaties. Met de zescilinder-in-lijn turbodieselmotor, die een fijne 388 pk levert, accelereert u in slechts 4,6 seconden naar de 100 km/u en is een topsnelheid van 268 km/u te behalen. Hiermee behoort de BMW ALPINA XD4 aan de top van het diesel SUV segment.

Bekijk ook de BMW ALPINA XD3

xd42

INTELLIGENT. MODERN. PERFECT.

De BMW ALPINA XD4 beschikt net als de BMW ALPINA XD3 over moderne, perfect afgestelde chassistechnologieën en voldoet hiermee aan de hoogste eisen van comfort en sportief rijgedrag indien nodig. Dit maakt hem perfect voor dagelijks gebruik. De intelligente vierwielaandrijving stamt af van het BMW xDrive systeem en geeft de BMW ALPINA XD4 uitzonderlijke wendbaarheid en een dynamisch karakter. De BMW ALPINA XD4 geeft je vertrouwen. En dat op ieder oppervlak.

EXTERIEURDESIGN

De BMW ALPINA XD4 heeft een krachtig design en oogt dynamisch en sportief maar nooit opdringerig. De ALPINA designelementen zoals de achterspoiler, diffuser, grote luchtopeningen aan de voorzijde en de optioneel verkrijgbare 22” ALPINA CLASSIC gesmede wielen vullen het unieke design van BMW vakkundig aan en zorgen tegelijkertijd voor exclusiviteit. Via dit exterieurdesign toont de BMW ALPINA XD4 perfect zijn interne prestatiepotentieel aan de buitenwereld.

INTERIEURDESIGN

In het interieur van de BMW ALPINA XD4 vindt u alleen de beste materialen, een tijdloos design en moderne technologieën. Standaard zéér uitgebreid uitgerust en er zijn eindeloze personalisatiemogelijkheden mogelijk. Er zijn nauwelijks grenzen en alles is geheel met de hand gemaakt.

xd46

Hoogwaardige materialen

In het interieur van de BMW ALPINA XD4 wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, geheel met de hand gemaakt. De elektrisch en verwarmbare, in LAVALINA-leer beklede sportstoelen zijn een perfect voorbeeld en geven de best mogelijke zitpositie tijdens het rijden.

xd47

Toonaangevende systemen

In het interieur vind je een hoog niveau van welzijn en comfort dankzij toonaangevende bedieningssystemen en intuïtieve bedieningen. Dit omvat de nieuwste BMW BMW navigatie-, communicatie- en infotainmentsystemen.

ALPINA XD4 Dashboard pianolak 2022

Exclusieve uitstraling

De ALPINA details geven het interieur een exclusieve uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de ALPINA instaplijsten, subtiele modelopschriften en de individuele productie labels. Optioneel is een ALPINA interieurbekleding in pianolak verkrijgbaar.

RESERVEER EEN PROEFRIT

CONTACT OPNEMEN

Wilt u meer weten over de BMW ALPINA XD4? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de aantrekkelijke BMW ALPINA XD4. U bent uiteraard ook van harte welkom bij onze vestiging in Apeldoorn of Den Haag, om de BMW ALPINA XD4 in het echt te komen bekijken.

Wenst u deze auto liever bij één van onze andere vestigingen te komen bekijken? Ook dit is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Sales
Verkoopadviseur Peter voor Dusseldorp ALPINA Apeldoorn

Peter Wibbelink

Verkoopadviseur Apeldoorn
leroy biesheuvel

Leroy Biesheuvel

Verkoopadviseur Den Haag